Hapjes & Gourmet - Een heerlijk assortiment voor de mooiste dagen! 

Hapjesschalen

Hapjesschalen kunnen wij voor iedere gelegenheid leveren. Voor ieder feestje, elke verjaardag en natuurlijk de feestdagen - heerlijk genieten! Want genieten, dat betekent voor ons samen zijn en mooie momenten delen. U kunt de hapjesschalen zelf samenstellen, zoals u wenst, maar wij adviseren u graag. Zo bieden wij een rijkelijk gevulde schaal met verschillende vishapjes, zoals een zalmrolletje met roomkaas, gerookte makreel, haring op roggebrood, tonijnwrapje etc.  

Of gaat u voor de ''de luxe'' variant met extra garnalen en paling?

De genoemde prijzen zijn voor onze ''standaard'' hapjesschalen, maar in overleg is er uiteraard veel mogelijk.** Wij staan graag voor u klaar! 

Prijzen voor al dit lekkers 

Hapjesschaal middel (4-8 pers.) € 35,00

* de luxe (paling en garnalen)     € 45,00

 

Hapjesschaal groot (8-12 pers.) € 45,00

* de luxe                                          € 59,00

 

** Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

** Speciale wensen mogelijk, bel ons gerust om voor een vrijblijvende prijsopgave 

Gourmet

Wilt u wel eens wat anders dan alleen maar vlees op uw gourmetplaat? Dan zit u goed! Wij bieden een (h)eerlijk assortiment aan vissoorten die uitermate geschikt zijn voor gourmet & steengrillen. Black tiger gamba's piri piri, gekruide kabeljauwfilet, zalm in honing mosterd marinade, tonijn en de vangst van de dag! Uiteraard kunt u ook hierin uw eigen voorkeur aangeven, samen maken we er wat lekkers van zodat niets een gezellig avondje in de weg staat. 

 

Onze standaard gourmetschaal (uiteraard goed gevuld) bieden we aan vanaf € 7,95 per persoon. 

Salades 

Wij bieden heerlijke salades aan, compleet verzorgd of gewoon lekker voor op de borrelplank. Voor op toastjes bieden we een ruim assortiment aan krab, zalm & tonijnsalades, al vanaf € 2,50 per 100 gram.

Wilt u liever een salade voor bij de lunch, gourmet of BBQ? Dan bieden wij een heerlijke zalmsalade aan met bijpassend visgarnituur. Met de ''de luxe'' variant geniet u van extra hollandse garnalen & paling. De zalmsalade bieden wij aan vanaf € 6,00 per persoon. 

 

Toch iemand in het gezelschap die niet zo van vis houdt? In overleg kunnen we ook heerlijke rundvlees en/of huzarensalades voor maken. Bel ons gerust, dan komen we er samen vast uit! 

Verse vis - voor de lekkerste gerechten, poke bowls & sushi! 

Het hele jaar door bieden wij een ruim assortiment aan (h)eerlijke, verantwoord gevangen vis. Hiermee tovert u de lekkerste gerechten op tafel. Zo kunt u denken aan zalm, mooie grote tong en kabeljauw, maar ook heerlijke tonijn om de lekkerste poke bowls en sushi mee te maken. 

Daarnaast kunnen wij ook ''bijzondere'' en exclusieve vissoorten voor u leveren op bestelling, mits tijdig besteld. Vraag gerust bij ons in de zaak of op de markt naar het uitgebreide assortiment aan verse & gerookte vis. Wij denken graag met u mee! 

Wilt u met de feestdagen verzekerd zijn van een heerlijke maaltijd? Bestel dan tijdig uw gewenste vis, dan zorgen wij dat u dit uiterlijk zondag 24 december 2023 kunt afhalen op de markt of in de zaak. Zo weet u zeker dat u met de kerstdagen niet achter het net vist!