Hapjes & Gourmet - Een heerlijk assortiment voor de mooiste dagen! 

Hapjesschalen

 

Hapjesschalen kunnen wij voor iedere gelegenheid leveren. Voor ieder feestje, elke verjaardag en natuurlijk de feestdagen - heerlijk genieten! Want genieten, dat betekent voor ons samen zijn en mooie momenten delen. U kunt de hapjesschalen zelf samenstellen, zoals u wenst, maar wij adviseren u graag. Denk eens aan onze heerlijke hapjesschaal, met o.a. tonijnwraps, salade voor op een toastje en diverse soorten gerookte vis.

Heeft u liever een mix van warme specialiteiten, zoals kibbeling & gamba's?

Of gaat u voor de ''de luxe'' variant met extra garnalen en paling?

De genoemde prijzen zijn voor onze ''standaard'' hapjesschalen, maar in overleg is er uiteraard veel mogelijk.* Wij staan graag voor u klaar! 

*Prijs nog overeen te komen 

Gourmet

Wilt u wel eens wat anders dan alleen maar vlees op uw gourmetplaat? Dan zit u goed! Wij bieden een (h)eerlijk assortiment aan vissoorten die uitermate geschikt zijn voor gourmet & steengrillen. Black tigers, scholfilet, kabeljauw, tonijn, zalm... Uiteraard met of zonder bijpassende marinade, zoals u wenst. Uiteraard kunt u ook hierin uw eigen voorkeur aangeven, samen maken we er wat lekkers van zodat niets een gezellig avondje in de weg staat. 

 

Onze standaard gourmetschaal bieden we aan vanaf € 7,95 per persoon. 

Salades 

Wij bieden heerlijke salades aan, compleet verzorgd of gewoon lekker voor op de borrelplank. Voor op toastjes bieden we een ruim assortiment aan krab, zalm & tonijnsalades, al vanaf € 2,50 per 100 gram.

Wilt u liever een salade voor bij de lunch, gourmet of BBQ? Dan bieden wij een heerlijke zalmsalade aan met bijpassend visgarnituur. Met de ''de luxe'' variant geniet u extra met hollandse garnalen & paling. Dit bieden wij aan vanaf € 6,00 per persoon. 

Verse vis - voor de lekkerste gerechten, poke bowls & sushi! 

Het hele jaar door bieden wij een ruim assortiment aan (h)eerlijke, verantwoord gevangen vis. Hiermee tovert u de lekkerste gerechten op tafel. Zo kunt u denken aan zalm, kabeljauw en tong, maar ook heerlijke tonijn om de lekkerste poke bowls en sushi mee te maken. 

Daarnaast kunnen wij ook ''bijzondere'' en exclusieve vissoorten voor u leveren op bestelling, mits tijdig besteld. Vraag gerust bij ons in de zaak of op de markt naar het uitgebreide assortiment aan verse & gerookte vis. Wij denken graag met u mee! 

Wilt u met de feestdagen verzekerd zijn van een heerlijke maaltijd? Bestel dan tijdig uw gewenste vis, dan zorgen wij dat u dit uiterlijk zaterdag 24 december 2022 kunt afhalen op de markt of in de zaak. Zo weet u zeker dat u met de kerstdagen niet achter het net vist!